Vilademuls

Amenacen una dona de 83 anys a la seva masia, en l'enèsim assalt violent a les comarques gironines

Tres encaputxats han entrat en una masia aïllada de Vilademuls, al Pla de l'Estany, i han amenaçat una dona de 83 anys, que hi viu sola. Segons han confirmat els Mossos, els lladres van entrar a l'habitació de la dona, que ja dormia, i la van amenaçar verbalment, però no la van agredir. Es van endur els pocs objectes de valor que hi havia.

RedaccióActualitzat
Nou assalt violent a les comarques de Girona. Tres encaputxats han entrat en una masia aïllada de Vilademuls, al Pla de l'Estany, i han amenaçat una dona de 83 anys, que hi viu sola. Els fets han passat aquest dijous, a quarts d'onze de la nit. Segons han confirmat els Mossos, els lladres van entrar a l'habitació de la dona, que ja dormia, i la van amenaçar verbalment.

En cap moment la van agredir i no ha volgut ser atesa en cap centre sanitari. Els tres encaputxats es van endur les poques coses de valor que la dona tenia, alguna joia i diners. Els Mossos investiguen el cas.

És el segon assalt que ha transcendit aquest mes de juny a les comarques de Girona. A començaments de mes uns encaputxats van assaltar i agredir tres membres d'una família també en un mas aïllat de Llagostera, al Gironès.
Anar al contingut