José Bretón entre dos agents. (Foto:EFE)
Comença el judici a José Bretón. (Foto:EFE)
Còrdova

Set dones i quatre homes formen el jurat del "cas Bretón"

Set dones i quatre homes -dos d'ells, suplents- formen el jurat del "cas Bretón" pel judici amb jurat popular, que ha començat aquest dilluns. José Breton està acusat de la mort dels seus dos fills, de 6 i 2 anys, l'octubre del 2011.

RedaccióActualitzat
Set dones i quatre homes -dos d'ells, suplents- formen el jurat del "cas Bretón" pel judici amb jurat popular, que ha començat aquest dilluns. José Bretón està acusat de la mort dels seus dos fills, de 6 i 2 anys, l'octubre del 2011.

Amb la constitució del jurat popular ha començat la vista, que continua amb les exposicions inicials dels fiscals i de les parts.

Trenta estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat de Còrdova assisteixen com a públic al judici, presidit pel jutge Pedro Vela.

Bretón, que ha arribat a l'Audiència des de la presó d'Alcolea en un furgó de la Policia Nacional cap a dos quarts d'onze, s'enfronta a una petició del fiscal i de l'acusació particular de 40 anys de presó per dos assassinats amb traïdoria.


L'acusat assisteix a la lectura de l'escrit d'acusació

Bretón ha assistit tranquil i sense manilles a la lectura per part del secretari dels escrits de les acusacions. A les 11.55, i a petició de la defensa, els agents li han tret les manilles.

Els problemes de so, que no arriba als monitors instal·lats a la sala de premsa, són l'única incidència que hi ha hagut a la primera jornada del judici, per al qual s'han acreditat nombrosos mitjans de comunicació.
Anar al contingut