Un immigrant s'amagava a l'hèlix d'un ferri. (Foto:EFE)
Detingut un immigrant que s'amagava a l'hèlix d'un ferri. (Foto:EFE)
Tarifa

Detingut un immigrant que s'amagava a l'hèlix d'un ferri

La Policia Nacional ha detingut un immigrant que intentava entrar a l'estat espanyol amagat a l'hèlix d'un ferri. Amb aquest, el nombre de detinguts per fets similars al port de Tarifa durant el 2013 ja puja fins a 61.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional ha detingut un immigrant que intentava entrar a l'estat espanyol amagat a l'hèlix d'un ferri. Es tracta d'un home algerià de 48 anys que va sortir de Tànger, al Marroc. Amb aquest, el nombre de detinguts per fets similars al port de Tarifa durant el 2013 és de 61.

Segons fonts policials, el polissó viatjava amagat sobre el patí dret del vaixell, amb la intenció de llançar-se a l'aigua prop de la costa i nedar fins a la platja. Després, pensava saltar la tanca del perímetre de les instal·lacions frontereres i eludir els controls policials per accedir de forma il·legal a territori espanyol.

A la Frontera Marítima de Tarifa els mètodes d'ocultació que fan servir ciutadans que pretenen accedir a territori espanyol de manera il·legal són molt variats i habitualment són els anomenats "passadors" els que intenten amagar els immigrants, la qual cosa també suposa un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers.
Anar al contingut