Un soci de l'ANC votant.
Carme Forcadell ha estat la més votada.
Barcelona

L'ANC renova la direcció amb Carme Forcadell com la més votada

Del recompte de vots de les eleccions al secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana es desprèn que Carme Forcadell, l'actual presidenta en funcions, és la que ha rebut més suports. Forcadell aspira a la reelecció a la presidència.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat aquest diumenge els resultats provisionals de les eleccions al secretariat nacional, que ha de servir per escollir els seus 75 nous membres.

Del recompte de vots es desprèn que Carme Forcadell, l'actual presidenta en funcions, és la que ha rebut més suports dels socis de l'ANC amb 2.848 vots. La segueixen a certa distància Jaume Marfany (1.963), Pep Riera (1.908), Ferran Civit (1.871), Ignasi Termes (1.700), Jordi Martínez (1.530) i Josep Albertí (1.501).

Els resultats oficials definitius se sabran el dimecres 12 de juny, un cop hagi passat un període obert per presentar reclamacions.

El nou secretariat serà l'encarregat d'escollir presidència dissabte de la setmana entrant. Carme Forcadell aspira a la reelecció.
Anar al contingut