Imatge de la manifestació independentista de l'11 de setembre de 2012.
L'ANC celebra eleccions perrenoval els 75 membres de la direcció.
Barcelona

L'ANC celebra eleccions aquest dissabte per elegir els 75 membres de la seva direcció

L'Assemblea Nacional Catalana celebra eleccions aquest dissabte per renovar els 75 membres de la direcció després que l'11 de maig passat es van haver de suspendre arran de la impugnació d'algunes candidatures.

RedaccióActualitzat
A l'Assemblea Nacional Catalana es fan eleccions aquest dissabte per renovar els 75 membres de la direcció. Els comicis es celebren en 115 seus electorals repartides pel territori català després que l'11 de maig passat es van haver de suspendre arran de la impugnació d'algunes candidatures.

Finalment, es presenten totes les llistes, després que un arbitratge extern les ha avalades. D'aquí una setmana, el nou òrgan de direcció elegirà el president o presidenta de l'entitat. Carme Forcadell, actual presidenta, aspira a revalidar el càrrec.

Alguns dels projectes que té entre mans l'Assemblea Nacional Catalana, que va organitzar la multitudinària manifestació de l'última Diada, són el Concert per la Llibertat del 29 de juny i la cadena humana que pretén abastar tot el territori català l'Onze de Setembre i que sigui, ha dit l'entitat, una "demostració de la lluita pacífica i democràtica dels catalans".
Anar al contingut