Bilbao

Detingut el propietari d'un gimnàs de Bilbao per deixar una dona en coma després d'una pallissa

L'Ertzaintza està buscant més restes humanes a la ria de Bilbao, després de localitzar-ne en un gimnàs de la capital biscaïna. Aquest diumenge, la policia va detenir en aquest mateix gimnàs un home de 47 anys que va agredir brutalment una dona. La víctima la van traslladar a l'hospital de Basurto, on està ingressada en estat de coma.

RedaccióActualitzat
L'Ertzainta ha detingut el propietari d'un gimnàs de Bilbao com a presumpte autor de les tortures a una prostituta al local. L'agressor, mestre d'arts marcials, hauria portat la dona fins al gimnàs a la força i, després de lligar-la pel coll, de peus i de mans, l'hauria torturat. Els crits de la noia van alertar els veïns de l'immoble, situat al centre de Bilbao, i l'Ertzaintza s'hi va presentar. Els agents van haver d'esbotzar la terra per poder-hi entrar i allà van trobar el presumpte agressor i la víctima, ja inconscient. Al mateix lloc dels fets se li van fer exercicis de reanimació durant mitja hora i ara la dona està en coma.

Mentre la policia basca escorcollava el gimnàs buscant proves de l'agressió, els agents han trobat restes d'òrgans i ossos que podrien correspondre a un crim anterior. D'acord amb les indicacions del detingut, l'Ertzaintza espera localitzar a la ria de Bilbao unes bosses de plàstic amb més restes humanes.

L'home, de 47 anys,és mestre de Shao Lin. La víctima és una dona d'origen nigerià, de 29 anys i que es diu Ada. La comunitat nigeriana de Bilbao s'ha concentrat a les portes del domicili del detingut per demanar que "es castigui" el presumpte agressor .
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut