Cartell del Concert per la Llibertat.
El Concert per la Llibertat es farà el 29 de juny al Camp Nou.
Barcelona

40.000 entrades venudes en un dia del "Concert per la llibertat" al Camp Nou

El concert suposarà el retorn de Lluís Llach als escenaris. El cartell inclou una seixantena d'artistes, com ara Sopa de Cabra, Maria del Mar Bonet, l'Orfeó Català, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Beth, Dyango, Gossos, l'OBC, Mayte Martín, Pedro Guerra o Pastora. Els preus de les entrades van des dels 12 fins als 150 euros.

RedaccióActualitzat
Les entrades venudes en un sol dia per al "Concert per la llibertat", que es farà el 29 de juny al Camp Nou a favor de la independència de Catalunya, són 40.000, segons ha informat la mateixa organització. Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) aspiren a reunir 70.000 persones. Compten amb artistes com Paco Ibáñez, Peret, Maria del Mar Bonet, Mayte Martín, Gerard Quintana, Marina Rossell,  Dyango, Pedro Guerra, Quico Pi de la Serra, Sopa de Cabra, l'Orfeó Català i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). També Lluís Llach, en una actuació que suposarà el seu retorn als escenaris i que rememorarà l'emblemàtic concert que va fer en el mateix escenari el 1985.

Els organitzadors han explicat que els artistes no cobraran per participar-hi i que els diners recollits serviran per cobrir les despeses que suposa un esdeveniment d'aquestes característiques.

La convocatòria d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana té com a objectiu recordar el clam popular per l'estat propi que va esclatar l'Onze de Setembre passat. Les entitats organitzadores pretenen que el concert sigui el tret de sortida d'una campanya de sensibilització de la societat catalana a favor del dret a decidir, que culminarà amb la cadena humana que preparen per a l'Onze de Setembre.

Les entrades es poden adquirir encara a través del web Concert per la Llibertat i els preus van des dels 12 fins als 150 euros.
Anar al contingut