Llagostera

Tres lladres agredeixen una dona de 77 anys a casa seva, al centre de Llagostera

Tres lladres van assaltar aquest dimecres una dona de 77 anys que viu sola en una casa del nucli antic de Llagostera, al Gironès. La van colpejar i li van posar una bossa de plàstic al cap perquè els entregués els diners. Els tres assaltants, que van actuar a cara descoberta, es van emportar finalment algunes joies.

RedaccióActualitzat
Nou assalt violent aquest dimecres a les comarques gironines. La víctima ha estat aquesta vegada una dona de 77 anys que viu sola en una casa a Llagostera, al Gironès.

Tres homes amb la cara descoberta van trucar al timbre de la casa on viu la dona, que va obrir la porta, Els individus li van dir que estaven interessats en un habitatge que tenia per llogar. Mentre la víctima en buscava les claus, els assaltants van entrar i li van tapar el cap amb una bossa de roba, que van lligar amb cinta adhesiva. La dona es va posar a cridar i, per fer-la callar, els lladres la van colpejar a l'esquena i la van deixar mig atordida. Tot i això, però, la dona va continuar demanant auxili i uns veïns van sentir els seus crits. Mentrestant, els lladres van tenir temps de fugir amb algunes joies.

La víctima va aconseguir sortir fins al carrer i uns veïns la van ajudar. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i treballen per intentar localitzar els assaltants.

Aquest assalt violent a Llagostera ha passat pocs dies després que n'hi hagués un altre a la mateixa zona. Aquell cop, però, les víctimes van ser un matrimoni d'origen britànic que viuen en un xalet d'una urbanització de Santa Cristina d'Aro, al Baix Empordà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut