Agents dels Mossos davant del domicili on han trobat la víctima. (Foto: ACN)
Agents dels Mossos davant del domicili on han trobat la víctima. (Foto:ACN)
Valls

Els Mossos investiguen la mort d'una dona a Valls que té un tall al coll

La dona trobada morta ahir al vespre al seu domicili de Valls (Alt Camp) presenta un tall al coll produït per una arma blanca, segons han informat fonts de la investigació. De moment, es desconeixen els motius i les causes de la mort, i s'està a l'espera de l'autòpsia per determinar-ne les circumstàncies.

RedaccióActualitzat
La dona trobada morta ahir al vespre al seu domicili de Valls (Alt Camp) presenta un tall al coll produït per una arma blanca, segons han informat fonts de la investigació.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de la dona morta trobada al menjador de casa seva, amb signes de violència, després que la víctima, que vivia sola, no hagués donat senyals de vida els últims dies.

La dona, Marta L.M., tenia uns 50 anys, vivia en un pis del número 3 del carrer Pare Palau de Valls, treballava per l'ONCE i era molt coneguda pels veïns de la plaça del Pati de la localitat.

De moment es desconeixen els motius i les causes de la mort, i s'està a l'espera de l'autòpsia per determinar-ne les circumstàncies.

Les fonts de la investigació no descarten ni la violència masclista ni el robatori, encara que a la víctima no se li coneixien relacions sentimentals i el pis on va ser trobada estava regirat.

De moment, no s'ha trobat l'arma homicida ni s'ha practicat cap detenció per aquest cas.
Anar al contingut