La casa on es va produir l'assalt violent.
La casa on es va produir l'assalt violent.
Santa Cristina d'Aro

Uns encaputxats assalten amb violència un matrimoni de jubilats a Santa Cristina d'Aro i juguen a la ruleta russa amb la dona

Uns lladres van assaltar amb violència un matrimoni de jubilats anglesos a casa seva dilluns a la nit. Segons publica "El Punt", els lladres van jugar a la ruleta russa amb la dona i li van disparar fins a dues vegades al cap amb una pistola que tenia tres bales al tambor. Els lladres s'haurien endut aparells electrònics i 500 euros.

RedaccióActualitzat
Un altre assalt violent a l'Empordà. Uns encaputxats van assaltar amb violència un matrimoni de jubilats anglesos a casa seva dilluns a la nit. L'home havia sortit a fumar al jardí quan, de cop i volta, tres homes se li van abraonar i el van fer entrar a casa amb l'amenaça d'una pistola. Un cop dins, el van lligar de mans i peus i van amenaçar la dona amb una pistola. Segons publica "El Punt", els lladres van jugar a la ruleta russa amb ella i li van disparar fins a dues vegades al cap amb una pistola que, com li va mostrar, tenia tres bales al tambor. Després del macabre joc, també la van lligar.

Fonts properes a la investigació han explicat que els lladres es van endur alguns aparells electrònics i diners en efectiu que no arribarien als 500 euros. La casa està situada a la urbanització Golf Costa Brava.

El matrimoni va patir diverses contusions durant l'assalt. L'home té una fractura en una costella i va haver de ser traslladat a un hospital.
Anar al contingut