Membres de Protecció Civil intenten atrapar el toro.
Membres de Protecció Civil intenten atrapar el toro.
Tiana

Protecció Civil busca un toro que es va escapar d'una finca de Tiana ja fa dos mesos

Protecció Civil està buscant un toro des de fa dos mesos. L'animal es va escapar d'una finca de Tiana, al Maresme, i l'han vist per unes vinyes de Montornès del Vallès. El propietari de l'animal i membres de Protecció Civil han deixat que mengi perquè no marxi de la zona, i dissabte intentaran capturar-lo.

RedaccióActualitzat
Efectius de Protecció Civil de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental, busquen un toro que es va escapar fa un parell de mesos d'una finca de Tiana, al Maresme, amb cinc vaques més. Les vaques ja les han trobat i les han retornat a la granja, però el toro ha travessat la serralada de Marina fins a arribar a la zona de Vinyes Velles, on s'amaga. Seguint el rastre de les seves petjades li han deixat pinso per veure si el poden capturar. Ho ha explicat Pere Parera, cap de Protecció Civil de Montornès del Vallès: "S'amaga al bosc, però surt un moment a menjar herba i es torna a amagar. Als llocs que veiem on hi ha les petjades fresques li posem pinso perquè es quedi més temps aquí".

El toro i les vaques són un ramat de la raça de l'Albera, en perill d'extinció. Els havien portat a Tiana perquè es reproduïssin i per un programa de neteja dels boscos de la serralada de Marina.

Un veí de la zona ha dit que el semental fa respecte: "Hi ha una mica d'incertesa perquè no saps com reaccionen, i més quan és un animal d'aquestes dimensions. La veritat és que quan el vaig veure era bastant espantadís". Si no el troben abans, dissabte es farà una batuda a la zona per intentar capturar-lo.
Anar al contingut