Madrid

Detenen Miguel Ángel Rodríguez per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia i xocar amb tres vehicles

L'exportaveu del govern de José María Aznar ha estat detingut a Madrid. Miguel Ángel Rodríguez hauria xocat amb tres vehicles i va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Quadruplicava la taxa permesa.

RedaccióActualitzat
Miguel Ángel Rodríguez ha estat detingut a Madrid per conduir sota els efectes de l'alcohol. Qui va ser portaveu del govern de José María Aznar ha donat positiu en una prova d'alcoholèmia després de xocar amb tres vehicles. Quadruplicava la taxa permesa.

Els fets han passat la nit de dijous a divendres al barri madrileny del Retiro. Segons fonts de la investigació que citen diverses agències, la policia ha aturat Miguel Ángel Rodríguez quan faltava un quart per a les dues de la matinada al carrer Alfons XII, prop del parc del Retiro.

L'exportaveu popular ha xocat amb tres vehicles aparcats a la zona. La policia li ha fet la prova d'alcoholèmia i Miguel Ángel Rodríguez ha donat positiu. Superava per quatre vegades el límit permès. El polític i opinador ha donat un valor al voltant d'1 gram per litre d'aire espirat, quan el màxim està en 0,25.

Nit a les dependències policials

Miguel Ángel Rodríguez ha estat traslladat a la Unitat de Trànsit de la Policia Municipal de Madrid, on ha passat la nit. A les 9.15 del matí ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera d'un judici ràpid.

Miguel Ángel Rodríguez, periodista de professió, va ser portaveu del govern de José María Aznar entre 1996 i 1998. Posteriorment, s'ha fet famós en tertúlies i programes de televisió, amb declaracions que no deixen indiferent i que sovint han causat polèmica.
Anar al contingut