Pantoja, després de rebre crits de "lladre" i "delinqüent". (Foto: EFE)
Pantoja, després de rebre crits de "lladre" i "delinqüent". (Foto: EFE)
Màlaga

Pantoja, condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals i Julián Muñoz, a 7

El tribunal ha ordenat l'ingrés a presó immediat per a l'exalcalde de Marbella. La seva exdona, Maite Zaldívar, en canvi, ha estat condemnada a tres anys, tres mesos i un dia de presó.

RedaccióActualitzat
La cantant Isabel Pantoja ha estat condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals. Així, Pantoja, que s'enfrontava a una petició de tres anys i mig de presó i multes de més de 3 milions i mig d'euros, ha estat condemnada finalment a dos anys de presó per la secció segona de l'Audiència de Màlaga en un procés que va començar el març del 2006 amb el "cas Malaia" i després de nou mesos de judici.

Julián Muñoz, la seva exparella i exalcalde de Marbella, per la seva banda, ha estat condemnat a 7 anys de presó i set més d'inhabilitació, per blanqueig de capitals i suborn. Precisament, el tribunal ha ordenat el seu ingrés immediat a presó.

La seva exdona, Maite Zaldívar, en canvi, ha estat condemnada a tres anys, tres mesos i un dia de presó per blanqueig continuat de capitals. En total, set persones han estat condemnades en aquest judici, que el passat 29 de gener va quedar vist per a sentència.

La fiscalia manté que Pantoja i Zaldívar eren "perfectament coneixedores de l'origen il·lícit dels fons i béns que rebia Julián Muñoz", tot i que la cantant ho ha negat durant el judici,

La instrucció del "cas Malaia" va ser el punt de partida de diverses peces separades, entre les quals figuren el procés obert, entre d'altres, contra Isabel Pantoja, que va ser detinguda el març de 2007 a casa seva, a Marbella. Però va evitar anar a presó després de pagar una fiança de 90.000 euros.
Anar al contingut