Viladecans

La construcció d'un gran "outlet" a Viladecans generarà mil llocs de treball

Un nou centre comercial amb botigues "outlet" crearà mil lloc de treball a Viladecans. L'empresa Neinver invertirà 80 milions a construir el Viladecans The Style Outlets, dedicat a roba de marca de temporades anteriors.

RedaccióActualitzat
L'empresa immobiliària Neinver, especialitzada en el sector comercial, invertirà 80 milions d'euros en la construcció d'un gran "outlet" de roba de primeres marques a Viladecans. Aquest centre comercial, que estarà situat als terrenys de Ca n'Alemany, suposarà la creació de prop de mil llocs de treball, segons ha assegurat el Departament de Territori de la Generalitat. La companyia, que actualment és la primera operadora de parcs comercials d'"outlet" a Espanya, ha arribat a un acord amb l'Incasòl per comprar uns terrenys de 7,5 hectàrees per a la construcció del centre comercial.

El terreny s'emmarca entre l'estació del tren i la C-32 i molt a prop de la plataforma logística de la firma de moda catalana Desigual. Aquesta zona estava reservada per al Parc Aeroespacial i de la Mobilitat de Catalunya, on estava prevista la construcció d'un clúster d'empreses dedicades al sector aeroespacial aprofitant la proximitat de l'aeroport del Prat per atraure la ubicació d'activitats empresarials. Tot i això, el projecte impulsat per la Generalitat es va aturar abans de la crisi. A més, l'any passat l'Ajuntament de Viladecans va aprovar la modificació del Pla General Metropolità (PGM) al sector de Ca n'Alemany, permetent així la instal·lació d'empreses a la zona.

Des de l'empresa preveuen que entri en funcionament d'aquí tres anys aproximadament i en faran la presentació oficial dijous vinent, tot i que ja se'n coneixen alguns detalls, com ara el nom, "Viladecans The Outlet Styles", seguint la línia d'altres centres comercials de Neinver que operen sota el nom d'Outlet Styles o bé Factory. Neinver és pionera dins del sector "outlet" i gestiona 14 centres "outlet" a Espanya, Polònia, Itàlia, Portugal, França i Alemanya amb una suma d'uns 427.000 metres quadrats d'espai "outlet".

Les 150 botigues del centre, que ocuparan 2,5 hectàrees, esperen obrir les seves portes a principis del 2016, quan comencin a donar feina a un miler de persones i a fer competència directa a l'altre gran "outlet" a Catalunya, La Roca Village, que fa poc va anunciar la creació de 300 llocs de treball i l'obertura de 40 noves botigues.
Anar al contingut