El primer secretari del PSC, Pere Navarro, al Parlament
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, al Parlament
Barcelona

Navarro presentarà al Parlament la resolució sobre la consulta que l'ha enfrontat al PSOE

El primer secretari del PSC diu que vol posar en evidència la falta de "coherència" de CiU perquè la resolució votada al Congrés i la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament són molt diferents.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anunciat que registrarà al Parlament la proposta de resolució sobre la consulta d'autodeterminació que es va votar al Congrés i que va suposar que el PSC per primera vegada trenqués la disciplina de vot del partit i es desmarqués del PSOE.

En la sessió de control al govern, ha argumentat que amb aquest gest vol posar en evidència la falta de "coherència" de CiU. Navarro considera que la resolució que ha presentat en el Congrés el PSC és molt diferent de la Declaració de Sobirania que va aprovar al Parlament a finals de gener amb els vots a favor de CiU, ERC i ICV i un dels de la CUP. En aquesta ocasió, el PSC hi va votar en contra, juntament amb el PP.

Navarro ha acusat Mas d'haver impedit un acord global a Catalunya sobre el "dret a decidir", en "forçar" una declaració de sobirania, a judici seu, obertament independentista. Per això, li ha demanat que plantegi en tot moment la consulta des del diàleg i la negociació amb el govern.
Anar al contingut