L'Hospitalet de Llobregat

JoinUp Taxi, la primera aplicació que et busca company de carrera

Mobilitat sostenible i consum intel·ligent són els dos caramelets amb què JoinUp Taxi es presenten al Mobile World Congress, sota l'empara de la Generalitat de Catalunya. I, de moment, sembla que convencen: 4.000 descàrregues, 1.000 trajectes i 400 taxistes adherits són les xifres de presentació per a una aplicació "made in Catalonia" que no només et busca taxi, et busca company de viatge i de despeses.

Núria CuixartActualitzat
Mobilitat sostenible i consum intel·ligent són els dos caramelets amb què JoinUp Taxi es presenten al Mobile World Congress. I, de moment, sembla que convencen: 4.000 descàrregues, 1.000 trajectes i 400 taxistes són les xifres de presentació per a una aplicació "made in Catalonia" que no només et busca taxi; et busca company de viatge i de despeses.

Aquesta aplicació pionera, en marxa a Barcelona i Sabadell des de fa tot just quatre mesos, busca coincidències de destinacions i horaris entre els usuaris, que d'aquesta manera poden compartir el cost del trajecte i de passada ajuden una mica el medi ambient.

La idea és especialment rendible en carreres molt habituals, com anar de l'aeroport al centre de la ciutat, però t'estalvia el mal tràngol de preguntar a desconeguts si els ve de gust companyia per al seu viatge, segons ens expliquen els responsables d'aquesta jove empresa, que hi afegeixen que un de cada quatre trajectes ja són sol·licituds per compartir.

A banda de compartir, JoinUp, que prepara el desembarcament a Madrid i altres ciutats de l'Estat, et permet reservar taxi per a un trajecte concret amb fins una setmana d'antelació i saber en quin punt es troba el vehicle que et ve a recollir, però no pagues fins que comença la carrera.

JoinUp Taxi és gratuïta i està disponible per a iPhone i Android. L'App també és present a la Mobile World Capital, en el marc de la "Barcelona Easy Life".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut