Vilafranca del Penedès

Veïns de la Granada esbronquen Tura pels problemes de seguretat al poble

Desenes de veïns de la Granada del Penedès han esbroncat la consellera de Justícia de la Generalitat, Montserrat Tura, durant la inauguració del nou edifici judicial de Vilafranca del Penedès a causa dels problemes de seguretat que hi ha en aquesta localitat. Diversos agents de la Guàrdia Civil han hagut de protegir Tura i l'alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, formant un cordó de seguretat, que alguns manifestants han pogut superar per acostar-se a la consellera i increpar-la.

Actualitzat

A les portes del nou edifici judicial s'han viscut escenes de tensió, encara que la Guàrdia Civil no ha detingut a ningú i la manifestació ha acabat sense incidents greus. Els veïns de la Granada s'han manifestat per expressar la seva por a causa dels constants episodis de violència que protagonitzen els membres d'una família de la localitat amb diversos antecedents judicials.

Sobre aquests incidents, Tura ha remarcat que la seva funció és la d'"ajudar en la feina dels jutges, defensar-la i explicar-la a la ciutadania, en cap cas tergiversar-la" i no creu que es pugui modificar amb "crits, xiulets o temes pirotècnics".

Anar al contingut