El conseller d'Interior, Ramon Espadaler.
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler.
Barcelona

Espadaler diu a Fernández Díaz que els Mossos són competents per assumir el cas d'espionatge a Catalunya

El conseller de l'Interior ha reconegut que n'ha parlat directament amb el ministre Fernández Díaz. La policia catalana s'ha posat a disposició de la fiscalia i la judicatura, que serà, segons Espadaler, qui acabarà redireccionant la investigació.

RedaccióActualitzat
El conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, ha traslladat al Ministeri de l'Interior que els Mossos d'Esquadra són competents per assumir la investigació sobre la suposada trama d'espionatge a Catalunya. En declaracions a "El matí de Catalunya", Espadaler ha reconegut que n'ha parlat directament amb el ministre Jorge Fernández Díaz, a qui també ha traslladat la disposició a treballar en el cas.

La policia catalana també s'ha posat a disposició de la fiscalia i la judicatura, que serà, segons Espadaler, qui acabarà redireccionant la investigació. Espadaler, en aquest sentit, vol que el cas estigui en mans del jutge com abans millor ja que és el magistrat qui decidirà quin cos policial assumeix aquesta investigació.

El titular d'Interior ha informat que, de moment, els Mossos han obert un expedient administratiu a l'agència de detectius Método 3.
Anar al contingut