Caracas

Chávez torna a Veneçuela dos mesos després que fos operat de càncer a Cuba

El president de Veneçuela ha tornat al seu país dos mesos després que fos operat de càncer a Cuba, segons ha anunciat a través del seu compte de Twitter. Des d'allà, continuarà el seu tractament.

RedaccióActualitzat
El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha tornat al seu país dos mesos després que fos operat de càncer a Cuba. Així ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter, on també ha explicat que continuarà el tractament al seu país.
A través de la xarxa social, el president veneçolà ha volgut agrair a "Fidel, Raúl i a tot Cuba" així com a Veneçuela el suport i les mostres d'estima que ha rebut.

Sobre la seva malaltia Chávez ha assegurat que continua "aferrat a Crist i confiat en els meus metges i les meves infermeres". A més, s'ha mostrat optimista i lluitador.
L'anunci arriba després que la setmana passada el govern de Veneçuela difongués, també via tuit, les primeres imatges del president després de l'operació. L'última aparició de Chávez havia estat el 10 de desembre, en unes imatges difoses per la televisió poc abans de volar cap a Cuba per sotmetre's a l'operació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut