L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, respon amb un gest groller a la premsa.
L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, respon amb un gest groller a la premsa.
Madrid

Bárcenas saluda la premsa amb un gest groller amb el dit quan arriba a Barajas

L'extresorer del PP ha arribat aquesta nit a Barajas després de passar una setmana al Canadà practicant heliesquí. A la seva arribada ha saludat la premsa que l'esperava a l'aeroport amb un gest groller amb el dit. De Cospedal, per la seva banda, ha presentat una demanda civil contra Bárcenas i contra "El País" per la publicació de la suposada comptabilitat B del partit.

RedaccióActualitzat
L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha estat fotografiat a l'aeroport de Barajas mentre feia un gest groller amb el dit del mig de la mà als reporters. D'aquesta manera, ha saludat els mitjans de comunicació que l'esperaven per recollir declaracions seves. Bárcenas acabava d'arribar del Canadà, on ha passat una setmana practicant un dels seus esports favorits: l'esquí. I en concret, l'heliesquí, una modalitat combinada d'helicòpter i esquí en zones verges.

Només saber-se que havia tingut 22 milions d'euros en comptes a Suïssa, Bárcenas ja va ser fotografiat en un hotel de luxe de Baqueira veient el partit de copa entre Barcelona i Reial Madrid i pocs dies després va ser localitzat sopant en un restaurant de luxe de Carcassona.

D'altra banda, segons publica avui el diari "El Mundo", María Dolores de Cospedal va presentar divendres passat una demanda civil contra Bárcenas i contra la societat editora d'"El País", per la publicació dels documents que recullen la suposada comptabilitat B del partit. La demanda va ser interposada als jutjats de primera instància de Toledo, on viu Cospedal. Es tracta d'una demanda a títol particular, ja que en els documents publicats per "El País" s'acusa Cospedal d'haver rebut sobresous en negre durant l'any 2008. En concret hauria rebut 7.500 euros.

Aquesta demanda és la primera de les que han anunciat que interposaran els diversos dirigents del PP al·ludits en els documents d'"El País". Rodrigo Rato ja ha donat els seus poders a la formació perquè en presenti una.

Amb l'objectiu que la demanda tingui més possibilitats de prosperar, Cospedal ha optat per la via civil i ha descartat la penal.

Anar al contingut