Rupià

Quatre encaputxats lliguen i emmordassen una anciana i la cuidadora en un nou assalt violent a Rupià

Nou assalt amb violència en un domicili. Aquest dimarts al vespre uns encaputxats han atacat una dona gran, d'uns 80 anys, i la persona que se'n fa càrrec. Les dues víctimes han estat lligades i emmordassades mentre els assaltants, que s'han estat a la casa aproximadament una hora, la registraven a la recerca de diners o joies.

RedaccióActualitzat
Nou assalt amb violència en un domicili. Aquesta vegada ha estat en una masia de Rupià, al Baix Empordà, situada a tan sols un centenar de metres del nucli. Aquest dimarts a quarts de deu del vespre uns encaputxats hi han atacat una dona gran, d'uns 80 anys, i la persona que se'n fa càrrec, quan estaven sopant. Les dues víctimes han estat lligades i emmordassades mentre els assaltants, que s'han estat a la casa aproximadament una hora, la registraven a la recerca de diners o joies. Un cop han marxat, la cuidadora ha aconseguit deslligar-se parcialment i demanar ajuda.

Els assaltants eren quatre encaputxats, i un cinquè individu feia tasques de vigilància a fora. Cap de les dues dones ha resultat ferida, però la cuidadora l'han traslladada en ambulància a un centre sanitari per un atac d'ansietat. Poc després, ha pogut tornar a casa.

Aquest és el segon assalt que es produeix al municipi de Rupià, de només 248 habitants. El passat 12 de desembre uns lladres van intentar un altre robatori quan van lligar el vigilant d'una casa, però van acabar fugint en arribar al lloc una furgoneta de repartiment.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut