Personatges dels sis episodis de "Star Wars"
En l'episodi VII veurem el futur després de la caiguda de l'Imperi
Los Angeles

El creador de "Perdidos", J. J. Abrams, dirigirà la nova entrega de "Star Wars"

El creador de la sèrie "Perdidos" i director de l'última pel·lícula de "Star Trek" serà el director de la nova entrega de "La guerra de les galàxies". L'episodi 7 continuarà la saga iniciada per George Lucas.

RedaccióActualitzat
La nova entrega de la saga "La guerra de les galàxies" es perfila. Ja se sap quin serà l'equip tècnic que s'encarregarà de l'episodi 7. L'encapçalarà el creador de la sèrie "Perdidos", J. J. Abrams.

Abrams ha accedit finalment a dirigir aquesta nova pel·lícula de "Star Wars" després d'haver assegurat que havia rebutjat aquesta possibilitat. El guionista i realitzador va explicar que era un fan de la saga creada per George Lucas, però que devia fidelitat a "Star Trek", de la qual dirigeix una nova trilogia. De fet, la coincidència del director al capdavant de les dues sagues galàctiques té un punt curiós per a una rivalitat històrica.

Abrams s'ha imposat finalment a l'opció de Ben Affleck. L'actor i director era la segona opció per dirigir el film, però l'experiència ha donat avantatge a Abrams.

El guionista d'aquest nou episodi serà Michael Arendt, creador de "Petita Miss Sunshine" i "Toy Story 3". La productora executiva serà Kathlin Kennedy, la mà dreta de George Lucas. Lucas, apartat de la gestió de Lucasfilm, farà de consultor per a la nova pel·lícula.

Aquesta nova entrega continuarà la saga després de la destrucció de l'Imperi Galàctic gràcies al "jedi" Luke Skywalker i l'aliança rebel. La pel·lícula hauria d'arribar al cinema el 2015.

L'anunci de la continuació de la saga de ciència-ficció més rendible de la història amb una altra trilogia va arribar després que Disney va comprar els estudis de George Lucas l'octubre passat.
Anar al contingut