Madrid

Bárcenas: "Que si sóc innocent? Només faltaria"

Davant del seu domicili madrileny, Bárcenas ha evitat contestar més preguntes i s'ha limitat a reiterar que únicament farà declaracions "en seu judicial".

Actualitzat
L'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas ha respost amb un contundent "només faltaria" en ser preguntat pels periodistes sobre si defensa la seva innocència després que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz trobés moviments al seu nom en un banc de Ginebra per valor de 22 milions d'euros. Davant del seu domicili madrileny, Bárcenas ha evitat contestar més preguntes i s'ha limitat a reiterar que únicament farà declaracions "en seu judicial".

Mentre Bárcenas no vol parlar públicament, sí que ho faran Montoro i Rajoy. El ministre d'Hisenda ho farà demà al Congrés dels Diputats, mentre que el president del govern, Mariano Rajoy, ho farà dimecres de la setmana vinent. El format escollit ha estat la celebració d'una sessió de control que no estava prevista per trobar-se el Parlament en període inhàbil fins a la segona setmana de febrer.

Qui també ha parlat ha estat el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que ha anunciat que formalitzaran una denúncia davant l'instructor del "cas Gürtel" a l'Audiència Nacional perquè investigui les informacions sobre els suposats "comptes B" al PP i citi a declarar l'extresorer del partit, Luis Bárcenas.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut