La noble alemanya Corinna zu Sayn-Wittgenstein, amiga del rei Joan Carles
Corinna Larsen
Palma

Impliquen Corinna, l'amiga del rei, en les activitats d'Urdangarin

Diego Torres, exsoci del duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha lliurat al jutge instructor del "cas Nóos" diversos correus electrònics en els quals figura el nom de la noble alemanya Corinna Sayn-Wittgenstein, amiga del rei Joan Carles, a la qual l'entitat agraeix la seva participació en la primera edició del València Summit.

Actualitzat
Diego Torres, exsoci del duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha lliurat al jutge instructor del "cas Nóos" diversos correus electrònics en què figura el nom de la noble alemanya Corinna Sayn-Wittgenstein, amiga del rei Joan Carles, a la qual l'entitat agraeix la seva participació en la primera edició del València Summit, esdeveniment investigat per un suposat desviament de fons públics.

Els correus, als quals ha tingut accés Europa Press, han estat aportats recentment per la defensa de Torres al jutjat d'instrucció número 3 de Palma, i en un Francisco Larrey, que va ser empleat de Nóos, ironitza, dirigint-se al presumpte testaferro d'Urdangarin, Mario Sorribas: "Mario, creus que em podré casar amb la senyoreta Corinna?"

En un altre correu, Sorribas agraeix a Larrey la participació de Corinna: "'Aquí has ​​estat torero, Francisco! Jo crec que aquest és el camí per arribar a qualsevol part del món". Per la seva banda, la mateixa noble també dóna les gràcies a Larrey en un altre correu, en què afirma que li ha alegrat el dia, després del seu irònic comentari.

En resposta del 2 de novembre del 2004, el mateix empleat de Nóos li deixa anar a Corinna "Ets una dona meravellosa", agraint-li la presència al València Summit del 2004 i confiant a comptar amb ella en l'edició del 2005. També li comenta que, si necessita qualsevol cosa a Barcelona o València, li demani ajuda. I s'acomiada amb un "Petons".

Segons els documents aportats per Torres, el mateix dia Corinna torna a escriure per dedicar "unes ratlles" a agrair-li la "fantàstica organització a València" i "tota la vostra assistència amb els nostres viatges, etc. Ho hem passat molt bé. Salutacions, Corinna".

El lliurament d'aquests correus al jutjat coincideix amb la presentació, per part de l'advocat de Torres, d'un escrit en el qual fa referència a la petició d'arxivament formulada pel suposat home de palla d'Urdangarin, qualificant, però, d'"intolerables, a més de poc afortunades", les reflexions abocades per Sorribas en la seva sol·licitud.

La defensa de Sorribas va afirmar en el seu escrit que el seu patrocinat, que va exercir d'apoderat de la immobiliària que el marit de la infanta Cristina comparteix al 50 per cent amb la seva dona, era un "pencaire" i era considerat "molt treballador i servicial", però sense cap capacitat de decisió ni comandament. De fet, en aquesta mateixa línia, l'advocat incidia que "absolutament tots els que han declarat en la condició que fos han indicat de manera taxativa i sense dubtar-ho qui eren els amos de l'Institut Nóos" —en al·lusió a Urdangarin i Torres—, "que es guanyaven la vida amb els beneficis empresarials de les seves activitats i eren els que manaven i prenien totes les decisions".
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut