Barcelona

L'èxit de TV3 "Polseres vermelles" torna amb "més sexe" i un final "molt potent"

Unes 1.500 persones no s'han volgut perdre la "première" del primer capítol de la nova temporada de la sèrie, que s'estrenarà a TV3 avui a dos quarts d'onze de la nit. Aquesta nova entrega "és més dura" i el "sexe serà molt més present", segons n'ha detallat el creador, Albert Espinosa.

RedaccióActualitzat
L'Auditori de Barcelona ha acollit aquest dijous la gran estrena de de la segona temporada de "Polseres vermelles". Unes 1.500 persones no s'han volgut perdre la "première" del primer capítol d'aquesta nova temporada, que s'estrenarà a TV3 avui, a dos quarts d'onze de la nit. La sèrie ha batut rècords d'audiència i arriba carregada d'un munt de sorpreses. "És més dura, perquè la malaltia ja fa tres anys que dura", ha explicat el seu creador, Albert Espinosa. Els personatges han crescut i "el sexe serà molt més present". I és que la sèrie es reprèn dos anys després d'aturar-se, i sabrem què han fet els "polseres" en tot aquest temps, i totes les coses que els han passat. El personatge que més canvia és el Jordi, i respecte al final, Espinosa ha explicat que és "molt potent": "encara que no acabi bé, acaba bé".

Albert Espinosa i Mikel Iglesias, l'actor que interpreta l'Ignasi, que va morir a la primera temporada, han revelat, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" una de les grans incògnites: que l'Ignasi hi torna a aparèixer. Espinosa ha agraït que Mikel Iglesias hagi mantingut el secret fins a l'últim moment i ha estat "molts mesos explicant que no sortiria", fins al punt que s'amagava als rodatges. L'Ignasi hi serà d'una manera especial, ha dit Espinosa, perquè "hi ha moments de la vida que la gent que has perdut és amb tu".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut