Fotografia d'"El País" amb els diputats del PP jugant a l'Apalabrados
Els diputats han quedat retratats amb l'Apalabrados a l'Assemblea
Madrid

Enxampen dos diputats del PP de Madrid jugant a l'Apalabrados mentre s'aprovava la privatització de la sanitat

Un fotògraf del diari "El País" ha enxampat dos diputats del PP de l'Assemblea de Madrid jugant a l'Apalabrados en plena discussió sobre la privatització de la Sanitat. La llei es va aprovar amb la majoria absoluta del Partit Popular.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea de la Comunitat de Madrid ha aprovat, amb la majoria absoluta del Partit Popular, una llei d'acompanyament als pressupostos del 2013 que inclou la privatització d'hospitals públics. Ha estat aquest dijous, en una sessió parlamentària tensa, però la imatge del dia ha estat ben diferent.

Un fotògraf del diari "El País" ha enxampat dos diputats del PP de l'Assemblea de Madrid jugant a l'l'Apalabrados, un conegut joc per a dispositius mòbils similar als mots encreuats, mentre es feia el debat. Es tracta de Bartolomé González i Isabel Redondo.

L'afer ha tingut molta repercussió a les xarxes socials. Els dos diputats ja han demanat disculpes a través del seu compte de Twitter. González ha piulat


Redondo s'ha sumat a les disculpes poc després:


El PP ha dit que els en demanarà explicacions, però sense concretar si els imposarà cap sanció.

La llei votada a l'Assemblea de la Comunitat de Madrid permetrà la gestió privada de 27 centres de salut i de 6 hospitals nous. Aquest canvi de model és el que ha fet que, des de fa setmanes, metges, infermeres i personal sanitari estiguin en vaga, cosa que ha suposat la suspensió de 6.400 operacions i més de 40.000 consultes.
Anar al contingut