La policia ha detingut aquest dijous el presumpte segrestador de la petita
La policia ha detingut aquest dijous el presumpte segrestador de la petita

Troben el cos sense vida del nadó de 16 mesos segrestat a Almeria

La policia ha trobat el cos de la nena en una bassa d'aigua després de la detenció del presumpte autor del segrest. S'ha detingut també una segona persona, que podria haver encobert el segrest.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha trobat en una bassa d'aigua el cos sense vida de la nena de 16 mesos segrestada a Almeria fa una setmana. La policia l'ha localitzada després de la confessió i detenció aquest dijous a la tarda del presumpte autor material del segrest. Es tracta d'un jove de 25 anys que era la parella de la mare de la nena desapareguda. La policia ha detingut una segona persona, de l'entorn del primer sospitós, que podria haver encobert o fins i tot haver col·laborat en el segrest.

La detenció de l'home s'ha fet a l'interior d'una casa propietat de la família del sospitós, que té antecedents per delictes contra el patrimoni. El segrest es va produir després que la nena i la seva mare es van desplaçar des del municipi de La Palma del Condado, a Huelva, fins a la localitat de Guadix, a Granada. Un cop allà van ser recollides pel detingut. La mare del nadó va posar la denúncia per presumpte segrest el 20 de desembre, assegurant que la seva parella sentimental s'havia endut "totes les seves pertinences" i la seva filla de 16 mesos després de tenir una forta discussió. Després de la denúncia, es va activar un operatiu de busca que estava treballant de manera ininterrompuda i amb "totes les unitats disponibles a la zona".

Anar al contingut