Barça

Tito Vilanova recau i passarà aquest dijous pel quiròfan

Tito Vilanova serà operat aquest dijous d'una inflamació a la glàndula paròtide, segons ha confirmat el Futbol Club Barcelona. El tècnic del primer equip, a qui ja se li va extirpar un tumor en aquesta zona l'any passat, s'haurà de sotmetre a quimioteràpia i radioteràpia durant unes sis setmanes.

Actualitzat
Molt males notícies a Can Barça. El tècnic del primer equip, Tito Vilanova, ha recaigut de la malaltia que el va afectar la temporada passada i aquest dijous mateix haurà de tornar a passar pel quiròfan. El club ha fet oficial aquesta tarda, després de comunicar-ho als jugadors, l'estat de l'entrenador balugrana. Fa poc més d'un any, concretament el 22 de novembre del 2011, Tito era operat d'un tumor en aquesta glàndula en per l'equip de cirurgia maxil·lofacial de la Vall d'Hebron i va estar unes quatre setmanes de baixa. En aquesta ocasió els pronòstics anunciats pel club apunten que el tècnic s'haurà de sotmetre a quimioteràpia i radioteràpia durant unes sis setmanes.

Aquest ha estat el motiu pel qual el Barça ha suspès avui els actes previstos. Rosell havia de comparèixer davant els mitjans a les 12.00 per fer balanç de l'any, fer el lliurament del Premi Vázquez Montalbán i posteriorment celebrar l'habitual i tradicional dinar de Nadal amb la premsa. Igualment s'ha suspès el sopar amb els empleats del club. 

Vilanova, de 44 anys, s'ha fet càrrec de l'equip aquesta temporada i ha aconseguit portar-lo al millor inici de la història del club, amb 15 victòries i un empat després de 16 partits de Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut