Samsung guanya la batalla legal a Apple i podrà vendre els seus smartphones als EUA

Un tribunal de Califòrnia ha desestimat la petició d'Apple de prohibir la venda de telèfons intel·ligents de Samsung als Estats Units.

RedaccióActualitzat
Samsung ha guanyat una batalla legal a Apple a camp contrari, és a dir, als Estats Units. Un tribunal de califòrnia ha desestimat la petició d'Apple de prohibir la venda de telèfons intel·ligents de la multinacional sud-coreana als Estats Units. La marca de la poma denunciava que 26 dels models de telèfon de Samsung infringien les seves patents.

L'enfrontament judicial entre Samsung i Apple als Estats Units arrenca l'abril del 2011. La nord-americana va denunciar la sud-coreana per plagi i va guanyar la primera batalla legal. Aleshores el tribunal va imposar una multa històrica a Samsung de gairebé 800 milions d'euros.

Apple, a més, va demanar que es prohibís la venda dels models denunciats. Samsung, però, va defensar que als Estats Units només venia 3 dels 26 models que infringien patents d'Apple i que a més havia introduït canvis en el disseny per no infringir aquestes patents. Ara el tribunal californià li ha donat la raó en aquest cas a Samsung, que podrà vendre els seus models al mercat nord-americà.

Cal recordar que, a tot el món, Samsung dobla Apple en vendes de smpartphones.

Anar al contingut