El secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego
El secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego

Artur Mas és escridassat al X Congrés de CCOO de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat escridassat en la seva entrada al X Congrés de CCOO, per la política de retallades.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha rebut crits i xiulets contraris a la seva política de retallades quan ha arribat al X Congrés de Comissions Obreres de Catalunya, al Palau de Congressos de Barcelona.

Les escridassades cap a Mas, que anava acompanyat de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, provenien de més de la meitat dels delegats de CCOO que han acudit al congrés, uns set-cents. Membres del sindicat han cantat junts "On queden ara les retallades?", abans que el president saludés el secretari general de COO a Catalunya, Joan Carles Gallego.

En aquest X Congrés de CCOO, en què el sindicat ha d'escollir una nova cúpula i una estratègia d'acció per als pròxims quatre anys, Mas ha demanat un esforç de "concentració al màxim nivell" per sortir d'aquesta crisi, que coincideix amb "l'operació política de més envergadura" a què ha fet front Catalunya en els últims anys.

Anar al contingut