Londres

La casa reial britànica confirma que el príncep Guillem i Kate Middleton seran pares

La casa reial britànica confirma que el príncep Guillem i Kate Middleton seran pares. No s'ha informat de quantes setmanes està la princesa, ingressada per nàusees i vòmits i que haurà de fer repòs quan tingui l'alta.

RedaccióActualitzat
Els ducs de Cambridge seran pares. La casa reial britànica ha confirmat aquest dilluns que el príncep Guillem i Kate Middleton esperen el seu primer fill. No s'ha informat de quantes setmanes està la princesa, que està ingressada per nàusees i vòmits i haurà de fer repòs quan tingui l'alta. Previsiblement, no ha superat encara el primer trimestre de gestació, que és quan són més habituals aquest tipus de malestars.

El Palau de Sant James no ha indicat quan la parella es va assabentar de l'embaràs i només ha assenyalat que ha estat "recentment" i que tota la família reial està "encantada" amb la notícia. L'anunci s'ha precipitat per les molèsties agudes de la futura mare.

La princesa, que divendres va participar a l'últim acte oficial fins ara, està ingressada uns dies a l'hospital Rei Eduard VII de Londres. Guillem i Caterina es van casar el 29 d'abril de 2011 i el seu fill o filla serà el tercer en la línia de successió al tron.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut