Pere Navarro, durant el ple de renúncia a l'alcaldia de Terrassa (Foto: ACN)
Pere Navarro, durant el ple de renúncia a l'alcaldia de Terrassa (Foto: ACN)
Terrassa

Pere Navarro oficialitza la seva renúncia al càrrec d'alcalde de Terrassa

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha oficialitzat aquest divendres en un ple extraordinari la seva renúncia al càrrec d'alcalde de Terrassa, que ostentava des d'abril de 2002. El seu relleu serà Jordi Ballart, que prendrà possessió del càrrec el 10 de desembre. Mentrestant, el primer tinent d'alcalde, Alfredo Vega, assumirà aquesta responsabilitat.

Navarro ha oficialitzat així la decisió de renunciar a l'alcaldia anunciada el passat 2 d'octubre, després d'haver estat elegit candidat del PSC a la presidència de la Generalitat a les eleccions catalanes del 25 de novembre.

Assegura que ho fa perquè "Catalunya necessita persones responsables amb dedicació al 100% en un moment complicat a nivell econòmic, polític i social, i Terrassa necessitava un alcalde al 100%". En el seu discurs de comiat, durant el qual s'ha emocionat en un parell d'ocasions, Navarro ha reivindicat el municipalisme.

Des de l'oposició, els portaveus han destacat la capacitat de Pere Navarro de dialogar amb la finalitat de trobar solucions tant a nivell polític com a escala ciutadana.

La renúncia s'ha fet oficial en el marc d'un ple extraordinari que s'ha fet a l'Ajuntament de Terrassa, al que han assistit personalitats del PSC com l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu o l'expresident de la Diputació de Barcelona Antoni Fogué.

Anar al contingut