Barcelona

Camacho acusa Mas de mentir als catalans perquè Rajoy "sí que vol dialogar i millorar el finançament"

La candidata del PP a les eleccions creu que el president català fa trampa quan diu que Rajoy no vol dialogar ni millorar el finançament de Catalunya perquè, assegura, el president espanyol va deixar clar que no era així a la seva visita d'aquest dissabte a Barcelona.

RedaccióActualitzat
La candidata del PP català a les eleccions, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat el líder de CiU, Artur Mas, de "fer trampa" i d'enganyar els catalans. Segons ella, durant la visita del president del govern espanyol d'aquest dissabte a Catalunya, Mariano Rajoy va deixar clar que "sí que vol dialogar i millorar el sistema de finançament".

Camacho, que ha fet aquestes declaracions després de posar per a la fotografia oficial de la candidatura popular al Parlament amb el lema "Junts sumem", ha rebutjat que la creació d'estructures d'estat sigui l'única opció viable actualment i ha defensat que hi ha sortides "d'acord i conciliadores" que no impliquen la "ruptura" amb Espanya.

La líder popular ha assegurat que el PPC és l'única candidatura capaç de frenar l'independentisme i ha considerat que el PSC està "dèbil i acomplexat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut