La maniquí de la dona estava "perfectament caracteritzat". (Foto: EFE)
La maniquí de la dona estava "perfectament caracteritzat". (Foto: EFE)
Madrid

Enxampat un conductor que circulava pel carril VAO amb un maniquí

El maniquí estava "perfectament caracteritzat amb perruca i ulleres de sol". La picaresca es va descobrir perquè a uns agents els va sorprendre l'estranya "immobilitat" de l'acompanyant del conductor.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil de Trànsit de Madrid ha pescat un conductor que circulava pel carril del Bus-VAO de la carretera A-6, a Madrid, amb un maniquí de dona al seient de copilot per poder transitar per aquesta via, reservada a vehicles ocupats per més de dues persones.
 
El maniquí estava "perfectament caracteritzat amb perruca i ulleres de sol, i completament vestit". Per donar més crèdit al seu engany, el conductor havia posat el cinturó de seguretat al ninot acompanyant.
 
Tot i la picaresca desplegada pel conductor infractor, que s'enfronta a una multa de 200 euros -segons la sanció prevista al Reglament General de Circulació-, els agents d'una patrulla de l'institut armat van sospitar per l'estranya "immobilitat" de l'acompanyant del conductor.

Els fets van passar dimarts de la setmana passada, a les 08.45, quan uns agents de la Guàrdia Civil verificaven la correcta circulació pel Bus-VAO de l'A-6, una via "d'alta ocupació" que s'obre en horari d'embussos.

Al carril en direcció a Madrid, van observar un turisme que circulava amb una persona al seient del copilot que els va resultar estranya. Després de cridar l'alto al vehicle, els agents van comprovar que al vehicle hi viatjava només el conductor i el que semblava una dona asseguda al seu costat era un maniquí.

Anar al contingut