Lisboa

Segrestada una nena britànica de tres anys que va desaparèixer d'un hotel mentre dormia a Portugal

La policia portuguesa creu que la nena britànica de tres anys que dijous passat va desaparèixer d'un hotel mentre dormia ha estat víctima d'un segrest. La petita Madeleine McCann va desaparèixer quan estava dormint al costat dels seus germans bessons de dos anys. En aquells moments, els seus pares sopaven al mateix hotel, a pocs metres de l'habitació. Segons les indagacions policials, el segrestador va forçar els barrots d'una finestra a la part del darrere de l'hotel, a la localitat de Lagos, a la regió turística de l'Algarve.

Actualitzat

El cap de la policia judicial portuguesa, Guilhermiono Encarnaçao, ha dit en una roda de premsa que pot ser que el segrest no tingui una finalitat econòmica i ha apuntat que la petita de tres anys pogués ser víctima de pràctiques sexuals pederastes. El pare de la nena, mentrestant, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana.

De moment, ja s'han rebut 30.000 trucades amb possibles informacions sobre el cas, la qual cosa ha servit a la policia per poder realitzar un retrat robot del sospitós. Al voltant de 150 policies portuguesos, a més d'agents de la Interpol, l'Europol i les policies britànica i espanyola estan treballant en aquest cas.

Anar al contingut