Barcelona

Tura afirma que la cúpula del PSC es va equivocar no anant a la manifestació de la Diada

La diputada socialista i exconsellera d'Interior Montserrat Tura ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que Catalunya es mou a un ritme vertiginós que ha sobrepassat el pacte fiscal.

RedaccióActualitzat
La diputada socialista i exconsellera d'Interior Montserrat Tura ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que la cúpula del Partit Socialista es va equivocar no anant a la manifestació de la Diada. "Jo crec que tenen dret a equivocar-se i es van equivocar",  ha dit Tura després d'afirmar que hauria preferit que la cúpula del PSC hi hagués anat, "perquè estem parlant de llibertats nacionals".

Tura ha assegurat que Catalunya es mou a un ritme vertiginós que ha sobrepassat el pacte fiscal. Montserrat Tura ha confessat que ella i Ernest Maragall van anar a la manifestació perquè la llibertat i les conviccions estan per sobre del partit. Segons l'exconsellera, el PSOE no ha estat a l'altura dels temps.

La diputada socialista creu que ara toca revisar la Constitució perquè la unió dels pobles d'Espanya sigui lliure i voluntària. Per això, creu que cal consultar la població.

Tura ha assegurat que no s'ha valorat prou el canvi de posició del PSC, que ha reconegut la necessitat d'un nou model de finançament.

Tura ha dit també que vol que s'entengui Catalunya com a nació, on la igualtat d'oportunitats tingui un gran pes. Pel que fa als canvis del PSC, creu que no s'han fet bé, i sobre les primàries Montserrat Tura ha demanat que siguin obertes i ben fetes, però no ha confirmat si s'hi presentarà.



Anar al contingut