Acte de l'ANC a Montserrat
Acte de l'ANC a Montserrat
Barcelona

La manifestació de la Diada anirà finalment de la Gran Via amb Passeig de Gràcia fins al Parlament

La marxa de la Diada començarà a Gran Via amb Passeig de Gràcia i acabarà a prop del Parlament. L'èxit de la iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana ha fet "que les perspectives d'assistència superin totes les previsions inicials".

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit modificar el recorregut de la mobilització de l'11 de Setembre per les previsions d'assistència, que han superat les expectatives de l'organització.

La manifestació començarà a les sis de la tarda la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia i acabarà a l'Avinguda del Marquès de l'Argentera, a prop del Parlament, on es farà l'acte polític, fins ara previst per a l'inici de la marxa.

La repercussió de la Marxa cap a la Independència i el ritme de venda de bitllets d'autocar i tren per assistir a Barcelona ha fet "que les perspectives d'assistència superin totes les previsions inicials", assegura l'ANC en un comunicat.

Per garantir el bon desenvolupament i fluïdesa de la manifestació independentista que l'ANC ha convocat per al dia 11 de Setembre a Barcelona com a culminació dels actes de la Marxa cap a la Independència, l'organització ha decidit modificar el recorregut de la marxa, d'acord amb els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Així, la marxa s'iniciarà a Gran Via amb Passeig de Gràcia i l'acte polític es farà al Parc de la Ciutadella, a prop del Parlament. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, va anunciar aquest dimecres que rebria una delegació de l'ANC en acabar la manifestació.

El cas és que les vendes de bitllets d'autocar i tren des d'arreu de Catalunya per assistir a la manifestació -els ajuntaments de Girona i Figueres han omplert dos trens en dos dies-, la repercussió que han tingut els actes de l'ANC durant l'estiu i la creixent mobilització, ha desbordat les previsions. "Cada dia que passa, el país bull més en activitat i preparació de l'acte massiu de l'11", assevera en un comunicat.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut