Montserrat

L'abat de Montserrat es posiciona contra l'Eurovegas

"Sol tenir aparellat el foment de la ludopatia, la difusió de la toxicomania, la presència de la prostitució i, fins i tot, del tràfic de persones" diu en una declaració escrita l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler. A més, afegeix qüestions ecològiques.

RedaccióActualitzat
L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, s'ha manifestat públicament contra el projecte d'Eurovegas argumentant que el suposat benefici econòmic que comportaria "no es pot superposar al preu humà que comportaria".

En una declaració escrita que ha penjat al web de l'Abadia de Montserrat ha valorat que "el món del joc és vidriós" i que "sol tenir aparellat el foment de la ludopatia, la difusió de la toxicomania, la presència de la prostitució i, fins i tot, del tràfic de persones". Tot això, argumenta, és contrari als valors humans de la dignitat de la persona.

Però, a més de l'impacte moral, l'abat de Montserrat també es posiciona contra el projecte d'Eurovegas per qüestions ecològiques. Diu que "no es pot perdre, a costa del diner fàcil, l'equilibri natural de la zona on es proposa construir el complex lúdic", al Baix Llobregat.

Està previst que la primera quinzena de setembre se sàpiga definitivament on s'instal·larà l'Eurovegas.
VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut