Última versió del sistema Android, integrat en una tauleta de Motorola (Foto: Reuters)
Última versió del sistema Android, integrat en una tauleta de Motorola (Foto: Reuters)
Estats Units

Google acomiada 4.000 treballadors de Motorola Mobility, el 20% de la seva plantilla

Dues terceres parts d'aquest ajustament s'efectuarà fora dels Estats Units.

RedaccióActualitzat
El líder mundial de buscadors d'internet Google ha anunciat l'acomiadament de 4.000 treballadors de Motorola Mobility, fet que representa un 20% de la seva plantilla. D'aquest ajust, dues terceres parts s'efectuarà fora dels Estats Units. Google es planteja tancar 94 centres de producció arreu del món, mantenint, però, la seva presència als Estats Units i a la Xina.

Amb aquesta mesura, Google espera que es generin beneficis al departament de mòbils de Motorola. Segons va indicar un representant de Motorola a la web especialitzada AllThingsD, que pertany al grup editorial del diari "The Wall Street Journal", "malgrat que Motorola espera que aquesta decisió estratègica generi noves oportunitats i retorni la rendibilitat a la unitat de dispositius mòbils, entén que aquests canvis pels empleats afectats serà difícil".

Una compra de 10.000 milions d'euros
Google va adquirir Motorola Mobility el mes de maig passat per 12.500 milions de dòlars (10.245 milions d'euros). Amb aquesta adquisició, Google pretenia reforçar la seva posició en el mercat dels telèfons intel·ligents i accedir a les patents que eren propietat del fabricant de mòbils Motorola.

Anar al contingut