Madrid

L'Ibex puja un 6% i la prima de risc perd 80 punts després de l'efecte balsàmic del BCE

Les paraules del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, han tingut un efecte balsàmic als mercats. La prima de risc espanyol ha caigut 80 punts en un dia i s'ha situat als 561 bàsics. L'Ibex també ha viscut una reviscolada important amb una pujada del 6,06%, la qual cosa suposa la repuntada més alta des del mes de maig de fa dos anys.

RedaccióActualitzat
Aquest dijous les borses han respirat després de dies asfixiant-se sense aturador. L'Ibex-35 ha catapultat el seu índex disparant-se un 6,06% que representa la reviscolada més important des del mes de maig del 2010.

L'altre gran valor que ha relaxat els mercats és la prima de risc, que ha tornat a baixar de la barrera dels 600 punts de manera destacada i ha tancat en els 561. Una baixada de 80 punts respecte la sessió d'aquest dimecres. A més, els bons a 10 anys es paguen al 6,97%, per sota del 7%, doncs.

Tot plegat té una explicació en les paraules "màgiques" del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, que ha expressat que estan preparats per fer tot el que calgui per defensar l'euro.





VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut