El tuit en què Francesc Vallès demana perdó.
El tuit en què Francesc Vallès demana perdó.
Madrid

El PSC vota "per error", diu, a favor del corredor ferroviari Central al Congrés dels Diputats

Els diputats del PSC han votat -diuen que per error- a favor del corredor ferroviari Central. Es votava, entre altres coses, una proposta sobre les infraestructures prioritàries a l'Aragó. PP i PSOE -amb els vots del PSC- ho han fet a favor. Si el PSC hagués votat en contra hauria estat la primera vegada que els socialistes catalans votaven en un sentit diferent del del PSOE al Congrés dels Diputats.

RedaccióActualitzat
Nova polèmica avui al Congrés dels Diputats quan els diputats del PSC han votat -diuen que per error- a favor del corredor ferroviari Central. Es votava, entre altres coses, una proposta sobre les infraestructures prioritàries a l'Aragó.

PP i PSOE -amb els vots del PSC- ho han fet a favor.

A primera hora de la tarda el PSC s'ha excusat. El coordinador dels diputats dels socialistes catalans al Congrés, Francesc Vallès, escrivia un tuit demanant perdó. Diu que l'error és inexcusable i que la prioritat del PSC continua sent el corredor mediterrani.

Si el PSC hagués votat en contra hauria estat la primera vegada que els socialistes catalans votaven en un sentit diferent del del PSOE al Congrés dels Diputats.

Avui a Brussel·les els eurodiputats han rebutjat, un cop més, incloure el corredor central dins la Xarxa Bàsica Transeuropea.
Anar al contingut