La infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin i els seus fills.
La infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin i els seus fills.
Palma

La infanta Cristina i els seus fills faran vacances al palau de Marivent i Urdangarin no se sap

La Casa del Rei no ha aclarit si Iñaki Urdangarin acompanyarà finalment la seva família, tot i que fa uns mesos va descartar que els ducs anessin a Palma aquest estiu. Encara no se sap si la infanta coincidirà amb el rei i el príncep a l'illa.

RedaccióActualitzat
La infanta Cristina i els seus quatre fills viatjaran a finals de juliol a Palma per fer vacances amb la reina, la infanta Elena i els seus dos fills. La Casa del Rei, però, no ha aclarit si Iñaki Urdangarin acompanyarà, finalment, la seva família, tot i que fa uns mesos va descartar que els ducs anessin a l'illa aquest estiu.

La filla menor dels reis preveu allotjar-se una setmana, més o menys, al palau de Miravent, i, per tant, tot fa pensar que no serà a Mallorca el 8 d'agost, quan els reis i els prínceps soparan amb les autoritats de l'illa. Precisament, tant el rei com el príncep Felip tenen l'agenda plena els primers dies d'agost i no arribaran a Palma fins al cap d'uns dies. Per això, encara no se sap si algun d'ells coincidirà a Miravent amb la infanta Cristina.
Anar al contingut