Barcelona

El BOE es converteix en la publicació de referència per saber la lletra petita de la retallada de Rajoy

Les mesures d'austeritat del govern espanyol afecten funcionaris, autònoms, botiguers i tota la societat en general amb l'augment de l'IVA. Un seguit de mesures que queden fixades en un BOE que s'ha convertit en lectura obligatòria d'experts i profans, per trobar la lletra petita de la retallada.

Felip GordilloActualitzat
Les dràstiques mesures d'austeritat del govern de Mariano Rajoy s'han anat sabent per fascicles. Es van anunciar dimecres en la compareixença del president espanyol al Congrés dels Diputats. Es van concretar aquest divendres en el Consell de Ministres i ara queden fixades negre sobre blanc en el Butlletí Oficial de l'Estat d'aquest dissabte.

La retallada afecta funcionaris, autònoms, botiguers i tota la societat en general amb l'augment de l'IVA. Un seguit de mesures que queden fixades en més de 100 pàgines publicades en un BOE que s'ha convertit en lectura obligatòria d'experts i profans, per trobar-hi la lletra petita que els pugui afectar. Pots sumar-te a la conversa amb l'etiqueta #lletrapetita

Anar al contingut