Madrid

La xarxa bull pels aplaudiments del PP a les retallades i acusa la filla de Carlos Fabra d'exclamar "que es fotin"

Twitter bull pels aplaudiment dels diputats del PP a les retallades i assenyala la filla de Carlos Fabra, Andrea Fabra, a qui acusen d'exclamar "que es fotin" quan s'anunciava la tisorada a la prestació d'atur.

Felip GordilloActualitzat
La compareixença del president espanyol, Mariano Rajoy, al Congrés de Diputats per anunciar un paquet de mesures per estalviar 65.000 milions d'euros encara cueja.

Tres dies després de l'anunci, els comentaris inicials sobre les retallades s'han tornat en indignació contra els diputats del PP. La xarxa social Twitter bull contra la recció dels membres del Partit Popular als anuncis de Rajoy i, especialment, contra el paper d'Andrea Fabra que, suposadament, hauria reaccionat amb un "que es fotin" quan s'anunciava la tisorada a la prestació d'atur.

En unes imatges de televisió es veu com els diputats del PP reaccionen amb aplaudiments a les paraules de Mariano Rajoy. Andrea Fabra aplaudeix ostensiblement amb gestos d'aprovació. No es pot sentir el que diu, però sembla que la diputada assegura "molt bé, molt bé" i acte seguit suposadament exclama: "que es fotin".



El nom de la diputada popular és "trending topic" a Twitter acompanyat, en segona posició, de l'etiqueta #quesejodan.

El PSOE ha demanat la dimissió de la diputada i el PP ja ha contestat que tot plegat es tracta d'una manipulació de l'oposició.

Andrea Fabra és diputada per la província de Castelló. És filla de l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, esquitxat per casos de corrupció.

Aplaudiments contra llàgrimes

Per la xarxa social també ha corregut una imatge que deixa en mal lloc els diputats del PP. Es tracta de la comparació entre la reacció dels populars a l'anunci de retallades amb la de la ministra de Treball italiana, que va assumir la tisorada al seu país entre llàgrimes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut