Imatge d'arxiu del Restaurant Can Fabes de Sant Celoni.
Segons admet la filla de Santi Santamaria, és difícil que hi hagi cap acord abans del setembre.
Sant Celoni

El restaurant Can Fabes enceta nova etapa

El restaurant estrena els nous menús, la nova imatge i una decoració renovada després d'un any i mig de transició arran de la mort de l'emblemàtic xef i propietari Santi Santamaria.

Redacció /Catalunya RàdioActualitzat
El Restaurant Can Fabes de Sant Celoni enceta una nova etapa, després d'un any i mig de transició arran de la mort de l'emblemàtic xef i propietari, Santi Santamaria. La filla, Regina Santamaria, i el xef, Xavier Pellicer, són els codirectors de l'establiment que avui estrena els nous menús, la nova imatge i una decoració renovada.

Tot i els canvis, els propietaris del restaurant defensen que mantindran la mateixa filosofia: realitzar una cuina elaborada, sempre amb productes de temporada, del Montseny i poc manipulats.

Amb la desaparició de Santi Santamaria, a principis del 2011, obligatòriament la família Santamaria i el xef Xavier Pellicer van iniciar un procés de reflexió amb la intenció d'iniciar una nova etapa i donar una nova personalitat al reconegut restaurant de Sant Celoni. 

La codirectora del restaurant Can Fabes, Regina Santamaria, ha explicat que "per a nosaltres ha estat un temps de transició, d'entendre el que teníem, el que en Santi ens havia deixat, com funcionava allò i com adaptar-ho als nous temps. Aleshores, fins ara hem anat aguantant i crec que ara és el moment de trepitjar fort i d'iniciar una nova etapa amb una identitat reforçada".

Les novetats d'aquesta nova etapa passen per la creació d'una nova imatge, per una renovació dels espais interiors, per la presentació dels nous menús de temporada i per un nou servei de càtering per a grups i empreses.

Els canvis s'han anunciat a través del web del restaurant, i del seu Facebook, on després d'anunciar "alguna cosa s'està coent a Can Fabes", finalment s'ha llençat el missatge: "Avui és el gran dia..., el nostre dia / Hoy es el gran día..., nuestro día"

El començament de la nova etapa també es pot seguir a través del seu compte de Twitter @_CanFabes.

Anar al contingut