Barcelona

Madonna revalida el títol de "reina del pop" al Palau Sant Jordi de Barcelona

Madonna enlluerna en el primer concert a Barcelona per presentar el nou disc, "MDNA" i demostra per què és la reina del pop. La diva va llançar dards verbals contra Lady Gaga i va farcir l'espectacle d'al·lusions sexuals i religioses.

RedaccióActualitzat
Madonna ha tornat a demostrar davant de 20.000 espectadors per què és "la reina del pop". En el primer dels seus dos concerts aquest dimecres, amb un Palau Sant Jordi ben ple, la cantant nord-americana ha presentat el seu darrer disc, "MDNA", i ho ha aprofitat per llançar diversos dards verbals contra Lady Gaga, a qui ha acusat de plagi.

Durant l'espectacle, Madonna ha fet un desplegament impressionant d'efectes especials, projeccions, coreografies i canvis de vestuari i ha repassat els seus grans èxits amb els seus ja emblemàtics tocs de provocació. De fet, la cantant ha reincidit farcint l'actuació de constants al·lusions sexuals i religioses, les seves dues obsessions.

Ja d'entrada, després de 45 minuts d'espera, Madonna ha fet la seva primera aparició dins d'una urna i envoltada d'imatges que han convertit el palau en una catedral gòtica. Sis ballarins vestits de monjos han tocat les campanes davant d'una creu enorme fins que s'han sentit les primeres notes de "Girl Gone Wilde". En aquest moment, els ballarins s'han tret les túniques i han començat a ballar sobre unes altíssimes sabates de taló.

Madonna ha arribat a Barcelona dins la gira que va arrencar a Tel Aviv, a Israel, amb un polèmic espectacle en què va projectar una esvàstica sobre el rostre de la política francesa de la ultradreta Marie Le Pen.

Des d'aleshores ha passat per Abu Dhabi, Istanbul, Roma, Milà i Florència. Després de recórrer molts quilòmetres a Europa, s'espera que arribi als EUA al setembre i a l'Amèrica Llatina al novembre.  

La gira ve precedida d'una altra polèmica; la que va provocar el títol del disc, "MDNA", extret de les consonants i de l'última vocal del nom Madonna, però que ha estat criticat per la seva similitud amb la droga MDMA, coneguda com a èxtasi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut