Fotografia de família de la "Dallas" dels anys 80.
Fotografia de família de la "Dallas" dels anys 80.
Estats Units

Una nova "Dallas" s'estrena als Estats Units mantenint la intriga i l'emoció de mitjans dels 80

La saga dels Ewing ha tornat a la petita pantalla mantenint la intriga i l'emoció que a mitjans dels anys 80 va caracteritzar les aventures d'aquesta família texana vinculada a la indústria del petroli. L'ha emès el canal de televisió TNT.

RedaccióActualitzat
El canal de televisió TNT ha emès als Estats Units l'estrena de la nova versió d'una sèrie que va fer història: "Dallas". La saga dels Ewing, creada per David Jacobs, ha tornat a la petita pantalla mantenint la intriga i l'emoció que a mitjans dels anys 80 va caracteritzar les aventures d'aquesta família texana vinculada a la indústria del petroli.

Produïda ara per Warner Horizon Television, "Dallas", una de les fites de la història de la televisió arreu, torna com si el temps s'hagués aturat a Texas, amb uns actors més grans, però igual de venjatius, retorçats i ambiciosos. Tres actors mítics participen en la nova sèrie: Patrick Duffy és Bobby Ewing; Linda Gray encarna Sue Ellen i Larry Hagman, J. R. Ewing.

Amb la mateixa banda sonora, ha arrencat el primer dels deu capítols que s'han gravat de la nova "Dallas". El principal conflicte, el futur del ranxo de Southfolk. I és que les dues branques de la família lluiten per la seva propietat: John Ross Ewing III (Josh Henderson), que hi ha trobat petroli i té el suport del seu pare J. R. i la seva mare Sue Ellen, i Bobby Ewing, el germà de J. R., que vol vendre la finca en saber que té un tumor.

Mentrestant, Christopher Ewing (Jesse Metcalfe), fill adoptiu de Bobby Ewing, vol vendre metà del subsòl marí xinès que ha provocat un sisme submarí i es casa, en el capítol, amb Julie Gonzalo (Rebecca Sutter). Per la seva banda, John Ross Ewing III, cosí de Christopher, vol lluitar per quedar-se la propietat per extreure'n petroli.

Tot plegat mentre Elena Ramos (Jordana Brewster), parella de J. R. III i promesa abans amb Christopher, confessa a aquest últim que l'estima durant el casament. Aquestes són algunes de les trames que es poden veure en aquesta nova saga.
Anar al contingut