La protesta a Madrid ha estat multitudinària. (Foto: EFE)
La protesta a Madrid ha estat multitudinària. (Foto: EFE)
Madrid

Els indignats tornen a desafiar la limitació horària a Madrid i recorren el centre de la ciutat de matinada

Una gran cassolada i la multitudinària assemblea popular a la Puerta del Sol de Madrid posava el punt final als actes programats del moviment del 15-M. Però, per quart dia consecutiu, els concentrats a la cèntrica plaça madrilenya desafiaven la limitació horària imposada per la delegació del govern i unes 150 persones del col·lectiu dels "indignats" han decidit, a quarts d'una de la matinada, recórrer els carrers del centre de Madrid després d'un intent fallit de manifestar-se davant la borsa.

RedaccióActualitzat
El recorregut ha acabat a la plaça de Tirso de Molina a les 2.50 h de la matinada. Just en el moment que els "indignats" decidien si continuar la protesta o desistir, han aparegut les furgonetes antidisturbis per dispersar la marxa. La mobilització ha acabat amb un detingut.

Durant l'aniversari del 15-M, es va fer una cassolada de protesta amb el lema "Si no ens escolten, ens sentiran", a la Puerta del Sol que ha durat 45 minuts.

Aquesta quarta jornada de concentracions a la Puerta del Sol, però, s'ha desenvolupat amb normalitat després que la matinada de dimarts la Policia Nacional va detenir vuit persones que feien nit a la plaça. Amb aquestes detencions, els arrestats ja són 27. Tots estan acusats de desordres públics, resistència i desobediència a l'autoritat.
Anar al contingut