Manifestació a Alcarràs contra els robatoris
Veïns d'Alcarràs s'han manifestat de forma espontània després d'un nou intent de robatori.
Alcarràs

Alcarràs instal·larà càmeres per evitar robatoris i demana reunir-se d'urgència amb Felip Puig

L'Ajuntament d'Alcarràs convocarà amb caràcter d'urgència la junta de seguretat i demanarà l'assistència del conseller d'Interior, Felip Puig. La decisió l'han desencadenat els robatoris que hi ha hagut al poble, l'últim aquest dissabte, que han tornat a engegar les alarmes entre la població. Aquest dilluns, de moment, es començaran a instal·lar càmeres de seguretat al poble.

Redacció / ACNActualitzat
L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha explicat que demanaran al Departament d'Interior que doni suport a les mesures previstes per l'Ajuntament, com la incorporació d'un sergent dels Mossos en comissió de servei a la policia local. Una petició que no és nova, però que la política de retallades del departament va deixar en suspens.

Alcarràs va ser capdavantera a posar en marxa els sometents per controlar els robatoris al camp, una pràctica que ja s'ha estès a set municipis més després que Albesa s'hi sumés divendres passat.

Però els lladres han passat del camp a les cases, on últimament han augmentat els robatoris. Veïns de la població van protagonitzar aquest dissabte al vespre una manifestació espontània per reclamar més protecció després d'haver-hi un atracament amb violència.

Anar al contingut