Vista exterior de la casa on s'ha produït l'accident.
Vista exterior de la casa on s'ha produït l'accident. (Foto: EFE)
Sant Antoni de Portmany

Mor un nen de 8 anys a Eivissa en caure-li a sobre un bloc d'una columna de maons

Un nen de vuit anys ha mort aquest dimecres en caure-li a sobre un bloc d'una columna de maons a Sant Antoni de Portmany, a l'illa d'Eivissa. La columna aguantava una corda on s'estenia roba i s'ha ensorrat mentre el nen es gronxava a la corda. L'estructura formava part d'un mur que separa el jardí de la casa del costat. Segons l'alcaldessa de la localitat, Pepita Gutiérrez, la columna estava mal construïda.

RedaccióActualitzat
Els fets han passat cap a dos quarts de nou del matí, mentre el nen jugava amb la seva germana de quatre anys. S'havia penjat de la corda d'estendre la roba i s'hi gronxava quan la columna, que no tenia ni forjat ni encofrat, s'ha ensorrat i li ha caigut a sobre, colpejant-li el cap.

El menor ha estat atès pel personal sanitari de dues ambulàncies del 061, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. El 112 ha activat també l'assistència psicològica per als pares del nen i les seves dues germanes.

L'alcaldessa del poble, Pepita Gutiérrez, ha expressat el seu condol a la família i ha qualificat el succés d'"accident molt trist". Gutiérrez ha afegit que la columna "estava mal construïda".
Anar al contingut